nedelja, 1. april 2012

Vastu - naj vam dom ali poslovni prostor daje energijo

Vas zanima zakaj imajo nekateri več denarja, harmonične odnose, so zdravi in uspešni v poslu? Nič ni naključno. Če se zavedamo ali pa vse v vesolju je energija. Energijo sprejemamo tudi od prostora v katerem živimo in delamo. Če je prostor skladen z Vastu zakonitostmi nam bo prostor dal energijo, če ne upoštevamo Vastu zakonitosti se pojavijo težave na različnih področjih našega življenja.


Vse v vesolju je energija, v nas, v vsakem bitju, predmetu in prostoru. Z upoštevanjem starodavnih Vastu zakonitosti lahko uporabimo pozitivne učinke energij, ki se nahajajo v prostorih. Pomeni, da bomo pozitivni, polni energije, uspešni na različnih področjih življenja. Če zakonitosti vastu-ja ne upoštevamo bomo imeli težave na področjih, kjer se pojavijo vastu defekti.


S pomočjo Vastu-ja lahko razložimo tudi zakaj so nekateri kontinenti, države, regije, mesta, ljudje, podjetja bolj razviti od ostalih.
Večina ljudi se ne ukvarja z vastu zakonitostmi vendar to ne pomeni, da vastu ne deluje. Ljudje povsem nezavedno izberemo prostor, ki vzpostavlja možnosti za izvajanje naše karme.
Nekateri zakonitosti Vastu-ja opazijo ko zamenjajo dom ali poslovni prostor. Življenje in posel se jim lahko bistveno spremeni. nič ni naključje, s poznavanjem Vastu-ja lahko vplivamo na kvaliteto življenja.
Vastu ni čarovnija, vastu deluje po fizikalnih zakonitostih, znanje o vastu-ju je na vzhodu precej bolj razširjeno. Vastu zakonitosti je poznala že vedska civilizacija pred nekaj tisoč leti. Veja vastu-ja je bolj poznan Feng shui. Vastu se odlično dopolnjuje z vedsko astrologijo Jyotish
Če želite izkoristiti svoje potenciale me kontaktirajte. Pozitivne spremembe lahko dosežete pri vašem zasebnem in poslovnem življenju. Največ pa naredite dobrega sebi in drugim, da ste preprosto dobri.

Ni komentarjev:

Objavite komentar